söndag 11 april 2010

Pizza och bacon!

Asch, rackarns! Söndag idag och sista dagen på påsklovet för M. Har ju hunnit vänja mig vid att ha honom hemma nu. Har hunnit med både konstrundor, påskbuffé, Malmötripp, migrän, springa vilse i skogen, så gräs, ställa iordning trädgårdsland, så grönsakerna jag ska frossa på i sommar, göra slut på mina pengar, åka till Kristianstad, hälsa på vännerna i skogen, hittat de första vitsipporna... Tja, lite av varje. Skulle kunna tänka mig att fortsätta påsklova lite till, faktiskt.

Men idag är det som sagt sista dagen. Och idag ska M ha grabbträff med sina "bröder i bacon" (ska förklara en annan gång) så då blir vi utsparkade hemifrån, jag och T. Fast rätt så frivilligt, ska tilläggas. Tror att det är bäst att baconbröderna får verka i skymundan, utan vittnen. Vi två går istället hem till kusinen lilla T, där farbror Galen utlovat pizzaklubbsträff.

På tisdag är det dags igen: T och jag ska åka tåg till Dalarna! Den här gången har jag bantat ner packningen rejält! Ingen vagn, ingen bilstol och bara det absolut nödvändigaste i väskan. Är ändå rätt säker på att jag kommer få fullt upp med den lille mannen, som säkert kommer göra sig hörd och bli ett bestående intryck hos medpassagerarna. Hör av mig för att berätta hur det gick!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar